XON-FORTE - grilių, viryklių, orkaičių valymo priemonė.

Tirpina maisto apnašas tokias kaip baltymai, riebalai, pridegę arba prisvilę likučiai. Paviršiai ir maisto ruošimo vietos valomi Xon-forte turi būti nuplaunami švariu vandeniu. Xon-forte yra suteiktas saugaus naudojimo maisto pramonėje sertifikatas.

Koncentrato pH – apie 13,5

Tinka naudoti vandeniui ir šarmams atspariems paviršiams plauti virtuvėse ir maisto ruošimo zonose:griliai, orkaitės, viryklės, keptuvės, gartraukių gaubtai, sienų ir grindų plytelės. Netinka  šarmams neatspariems paviršiams valyti iš  aliuminio, anoduoto aliuminio arba lakuotiems paviršiams.

750ml Kaina (su įskaičiuotu 21%PVM): 12,09 EUR

5L Kaina (su įskaičiuotu 21%PVM): 33,54 EUR

Talpa

NAUDOJIMAS

Valant pirmą kartą, patikrinti, ar paviršius atsparus šarmams (išbandyti nematomoje vietoje).

Įprastinis valymas (paviršių valymas): Naudoti Xon-forte neskiestą. Pašildyti grilį, orkaitę iki 30°C, išjungti, užpurkšti Xon-forte putas ant paviršiaus, leisti paveikti apie 5-10 min., pašveisti, kruopščiai nuplauti vandeniu, sausai nušluostyti. Purškiklį pripildyti iš 5 litrų talpos.

Dozuojant automatiniu būdu, prašome laikytis gamintojo instrukcijų ir pildyti priemonę į sandėliuojamą talpą arba prijungti prie dozavimo žarnų. Plovimas prasidės automatiškai. Keičiant plovimo priemonę, dozavimo sistema ir atitinkamos dozavimo žarnos turi būti kruopščiai praplautos vandeniu.

Šluostymas/drėgnas valymas: 0,5 litro į 8 litrus šalto vandens.

Valymas putomis: Įpilti į putų generatoriaus talpą neskiestą valiklį, nustatyti dozavimą nuo 1:4 iki 1:10.

Stiprus valymas: 1 litras į 8 litrus šalto vandens.

Paskleisti valomąjį tirpalą ant grindų, leisti paveikti apie 10 min., šveisti, nešvarų vandenį surinkti surbliu, perplauti švariu vandeniu.

Šiltas vanduo (apie 40° iki 60°C) pagreitina Xon-forte veiksmingumą esant sunkiai pašalinamiems riebaliniams likučiams. Riebalinių ir baltyminių likučių šalinimui pirmiausia naudokite Xon-forte pagal rekomenduojamą skiedimą šaltu vandeniu, po to šveiskite grindis su karštu vandeniu, paduodamu iš šveitimo mašinos bako.

Maisto ruošimo paviršiai skirti sąlyčiui su maistu turi būti praplaunami geriamuoju vandeniu (8 litrai m²) po dezinfekcijos.

Gamintojas neatsako už nuostolius patirtus neteisingai naudojant priemonę.

j551047

Specifinė nuoroda